Επιστημονικές Δραστηριότητες

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

18​.​03​.​201​​8 Ημερίδα με θέμα "​Ακτινολογικά Θέματα: Σκιαγραφικά - PACS" 
Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη.

Αφίσα ημερίδας

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ

30/6-2/7/17, 9ο Πανελληνίο Συνεδρίο Επεμβατικής Ακτινολογίας
Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

14​.​5​.​201​​7 Ημερίδα με θέμα "​Απεικονιστική Προσέγγιση Παθήσεων Μαστού, Προστάτου και Εγκεφαλικού Επεισοδίου"
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα της ΑΕΒΕ της 14.5.2017 στην γραφική, όσο και Ιστορική Καστοριά με τίτλο: « Καρκίνος του προστάτη, καρκίνος του μαστού και οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο», παθήσεις που δημιουργούν καθημερινά διαγνωστικά προβλήματα στους απεικονιστές.
Στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Limneon Resort της Καστοριάς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση αρχικά χαιρέτησαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Αγγελής Ανέστης , ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αντωνιάδης  Βασίλειος και ο πρόεδρος της ΑΕΒΕ καθ. Δημητριάδης Αθανάσιος. Στη συνέχεια έλαβε το  λόγο ο ιστορικός του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ρ Μάντζιουρας  ο οποίος αναφέρθηκε στα ιστορικά ντοκουμέντα της πόλης.    
Η ανάπτυξη όλων των Επιστημονικών θεμάτων  της ημερίδας έγινε διεξοδικά και με γλαφυρότητα από έμπειρους αλλά και νεώτερους  απεικονιστές με ιδιαίτερη εξειδίκευση σ΄ αυτά, μέλη της ΑΕΒΕ αλλά και από ιατρούς ακτινοδιαγνωστές ΕΣΥ που προέρχονταν από το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καστοριάς.
Το Επιστημονικό μέρος της Ημερίδας έκλεισε ο καθηγητής κ. Σιαμπλής σχολιάζοντας με θετικότατο τρόπο όλους τους ομιλητές.
Οι προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν το σπήλαιο του Δράκου και το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Μαυριώτισσας.  Στη συνέχεια από το Δήμο Καστοριάς παρατέθηκε γεύμα με μπουφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους διοργανωτές, τους ομιλητές αλλά και τα συνοδά τους μέλη, δίπλα στα νερά της λίμνης και κάτω από αιωνόβια πλατάνια. Ήταν άλλη μια εκδήλωση της ΑΕΒΕ που πιστεύουμε ότι ικανοποίησε απόλυτα όλους όσους την παρακολούθησαν.

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας  

17​.​9​.​201​​6​ Ημερίδα με θέμα "​Απεικονιστική Διερεύνηση Παθήσεων Θυροειδούς-Παραθυροειδών: Σύγχρονες Απόψεις"
Στις 17/9/2016 στο αμφιθέατρο του ΚΕΔΕΑ διοργανώθηκε η ΗΜEΡΙΔΑ ΑΕΒΕ με θέμα: "Απεικονιστική Διερεύνηση Παθήσεων Θυροειδούς-Παραθυροειδών: Σύγχρονες Απόψεις".

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 


6​.​2​.​201​​6​ Ημερίδα με θέμα "​Όγκοι Μυοσκελετικού Συστήματος: Απεικονιστικοί Προβληματισμοί"
Το Σάββατο ​6​ Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "​Όγκοι Μυοσκελετικού Συστήματος: Απεικονιστικοί Προβληματισμοί".

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της ημερίδας.

21.3.2015 Ημερίδα με θέμα "Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Μαγνητικού Συντονισμού"
Το Σάββατο 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Μαγνητικού Συντονισμού". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα θα βρείτε εδώ

27.9.2014 Ημερίδα με θέμα "Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: Νεότερες Εξελίξεις στη Διαγνωστική"
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: Νεότερες Εξελίξεις στη Διαγνωστική". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας

 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της ημερίδας. 
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει επίσης εδώ

1   2

3   4

5   6

14.12.2013 Ημερίδα με θέμα  "Απεικονιστική διερεύνηση Νεφρικής Υπέρτασης, Παθήσεων κοιλιακής Αορτής"
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Aπεικονιστική διερεύνηση Νεφρικής Υπέρτασης, Παθήσεων κοιλιακής Αορτής". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμα Ημερίδας   

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της ημερίδας. 
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει επίσης στο προφίλ της ΑΕΒΕ στο flickr: http://www.flickr.com/photos/aeberad/sets/72157638755579365/

1   2
striggaris   5

4   1

30.03.2013 Ημερίδα με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Ακτινολογίας"
Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Ακτινολογίας". 
Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ.Β. Νικόλτσιου, Δ/ντη Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, με θέμα τους Βαλκανικούς ΑγώνεςΗ ημερίδα έκλεισε καλοσωρίζοντας τα νέα μέλη της ΑΕΒΕ.

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμα Ημερίδας    

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της ημερίδας.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει επίσης στο προφίλ της ΑΕΒΕ στο flickr: http://www.flickr.com/photos/aeberad/sets/72157633270113611/

1   2

3   4

5   6