Νέα ιστοσελίδα υπο κατασκεή!
SITEMAP ENGLISH
Symvoli
ΙΣΤΟΡΙΑ


Η εταιρεία ΣΥΜΒΟΛΗ-Οργάνωση Συνεδρίων & Εκδηλώσεων Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1995, ως ατομική επιχείρηση, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του επιστημονικού κλάδου της πόλης της Θεσσαλονίκης για επαγγελματική υποστήριξη στον τομέα της οργάνωσης σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων.

Το 2005, η συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας συμπίπτει με τη μεταφορά της σε νέες εγκαταστάσεις, τη δυναμική της στελέχωση και την επέκταση της δράσης της στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και την εδραίωσή της ως εταιρίας πανελλαδικής πια εμβέλειας αναλαμβάνοντας σημαντικά projects και στην Αθήνα.

Μέσα από την πολυετή της δράση, η εταιρεία καταγράφει πλέον στο ιστορικό της περισσότερα από 200 επιτυχημένα πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, επετειακές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με αριθμό συμμετεχόντων που ξεπερνά στο σύνολο τα 40.000 άτομα. Ταυτόχρονα, αριθμεί μια σειρά συνεργασιών με επιστημονικούς και πανεπιστημιακούς φορείς, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς και με επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς του εξωτερικού, με δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία, την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, τη δημιουργική και επαγγελματική προσέγγιση των στελεχών της σε ότι αφορά την οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, η ΣΥΜΒΟΛΗ – Οργάνωση Συνεδρίων & Εκδηλώσεων έχει πλέον καθιερωθεί στην επιστημονική κοινότητα πανελληνίως ως μία αξιόπιστη εταιρεία, που προσφέρει με επαγγελματισμό και συνέπεια υπηρεσίες για την επιτυχία στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων.

Αντιλαμβανόμενη την προοπτική και τη δυναμική μιας σημαντικής πολιτιστικής ανάπτυξης για την πόλη της Θεσσαλονίκης, η ΣΥΜΒΟΛΗ - Οργάνωση Συνεδρίων & Εκδηλώσεων έχει διευρύνει τα τελευταία χρόνια τη δραστηριότητά της στον τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οργάνωσης Πολιτιστικών Δράσεων (Cultural Management). Στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια δράσης της να διευρύνει και να αναπτύξει περαιτέρω το πεδίο αυτό δραστηριότητας, πάντα με άξονα τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στις συνεργασίες της, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στους τομείς της δράσης της.

Aπό το 2009 αποκτά πλέον μόνιμο συνεργάτη και στην Αθήνα ώστε να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες δραστηριότητες και στην κεντρική και νότια Ελλάδα.